Our Cooking Show on VTV7

 

Hi everyone! We are pleased to announce the release of our cooking show on VTV7 called “7 minutes for breakfast”.

Though breakfast is regarded as the most the important meal of the day,  it is so hard (especially for young mommies like us) to find the time to make a well-prepared breakfast for our beloved family. Taking this into consideration, we have created these delicious, convenient and nutrious recipes for the show and are so excited so share them with you. We hope you will love and support our series.

We have shot 24 espisodes that premiere on VTV7 at 6:30 and 22:00 every Saturday, from June to December 2017. You can watch them online in the embeded playlist above.

Chào các bạn! Huyền và Uyên đã quay trở lại trong một dự án vô cùng thú vị với đài truyền hình VTV7 mang tên “7 phút cho bữa sáng”.

Bữa sáng được xem như bữa ăn chính, cung cấp năng lượng, giúp khởi đầu ngày mới một cách tốt hơn. Tuy nhiên, với khoảng thời gian eo hẹp, rất khó để mọi người, đặc biệt là các mẹ bỉm sữa như tụi mình có thể chuẩn bị chu toàn cho cả gia đình mỗi sáng.

Chính vì hiểu được lý do đó, Huyền và Uyên đã nghiên cứu và cho ra đời một số các công thức các món ăn buổi sáng, đảm bảo được các tiêu chí “Ngon miệng – Nhanh chóng – Đảm bảo đầy đủ chất dinh dưỡng”. Đây là các món ăn không tốn quá nhiều công sức chuẩn bị, các vật liệu thì lại đơn giản, dễ tìm thấy ở bất cứ đâu. Hi vọng rằng mọi người sẽ yêu thích và ủng hộ cho chuỗi chương trình cùng #VTV7 nhé.

Chương trình của bọn mình gồm 24 tập chiếu trên VTV7 vào lúc 6:30 và 22:00 các ngày thứ 7 hằng tuần. Các bạn có thể đón xem trực tiếp trên Youtube bằng cách chạy danh sách phát ở trên nhé!

Post By Helen Le (283 Posts)

Since 2011 Helen has shared her Vietnamese home cooking video recipes on Youtube, helping viewers cook Vietnamese Food in the easiest, fastest and most authentic way possible. Subscribe to receive her newest videos for FREE: http://goo.gl/upfRRU

Website: → Danang Cuisine

Connect

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
64

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *