Cooking for the Prime Minister of New Zealand

Summer with the Prime Minister of New Zealand – Ms Jacinda Ardern

 

Recently, I had the honor of serving Vietnamese food at my Nén Restaurant to H.E Ms Jacinda Ardern, the Prime Minister of New Zealand during the #APEC2017 week in Da Nang.

She is the world’s youngest female head of government, having taken office at age 37. As I am also working in an extremely male-dominated industry, to say that I am inspired is a big understatement. I am also incredibly proud to serve Vietnamese food and hospitality to such VVIPs.

I prepared a vegetarian menu for the Prime Minister and a special menu which consisted of both traditional and modern Vietnamese food for the rest of the delegation. Service was pretty intense as it was such a big and important group but in the end we received many compliments 💕 My whole team was extremely happy and proud to say the least!

This whole culinary journey of mine has been amazing. I’m thankful each and every day for the opportunities that I’ve had and the people that I’ve met.

 

 

 

_________________________

Tuần trước Uyên đã có vinh dự được phục vụ các món ăn Việt Nam tại nhà hàng Nén của mình cho cô Jacinda Ardern, Thủ tướng của New Zealand trong khuôn khổ tuần lễ APEC 2017 tại Đà Nẵng

Cô Jacinda Ardern là nữ thủ tướng trẻ nhất thế giới khi nhậm chức ở tuổi 37. Làm việc trong môi trường chiếm đa số là phái nam, đôi lúc rất khó để phụ nữ như Uyên có thể tiếp tục giữ vững niềm cảm hứng của bản thân mình. Chính vì vậy, Uyên vô cùng tự hào khi được gặp vị nữ Thủ tướng này, mang hương vị món ăn Việt Nam đến với các thực khách và bày tỏ lòng hiếu khách đến với những vị khách cực kì quan trọng như thế này.

Uyên đã chuẩn bị thực đơn chay cho cô Jacinda và một thực đơn đặc biệt khác cho cả đoàn bao gồm các món ẩm thực Việt truyền thống lẫn hiện đại. Mặc dù phục vụ cho một phái đoàn lớn APEC khá căng thẳng nhưng nhận được những lời khen ngợi từ các vị khách quả thực là một niềm vui là niềm tự hào rất lớn không chỉ đối với bản thân Uyên mà còn cho cả tập thể nhà hàng Nén.

Từ tận đáy lòng, Uyên rất biết ơn những cơ hội mà Uyên đã có và những con người mà Uyên đã gặp trong suốt hành trình ẩm thực của mình.

Post By PA (1 Posts)

Connect

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
306

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *